Известие

Collapse
No announcement yet.

Баланс на предница?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баланс на предница?

Колата ми е за баланс на предница ... щом пуснала волана и тя тръгва доста бързо на едната страна..... живея в квартал Мусагеница, София... къде ще ме посъветвате да ида ,че нямам никаква представа къде правят такива операции?

Отидваш във Ванто и....Тони ще ти я центрова Мисля 30-35лв. струваше цялата процедура
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Преди стенд,задължително направи баланс на гумите,изчисти джантите от вътрешната страна. Провери окачването.
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Казва се реглаж Аз ходя в Младост, Като идваш по Александър Малинов, на разклона за Младост 1А .той е голям сервиза, вижда се.20-30 лв беше.Стенда изглежда хубав .аз съм доволен .
        Alfa 156 2.4 JTD
        Honda CBR600RR 2008

Comment

Най-близо ти е до басейна на ЦСКА на 4-ти километър, срещу бензиностанцията на Дунев моторспорт - хората имат хубав стенд и мисля че струваше 35 лева.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Виж и задницата как е, там също има разни настройки.Предполагам хората си знаят работата, но имай в предвид че и там се пипа.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Е то си влиза и задницата задължително. Няма как. Трябва да са баси некадърните леваци или някой нафталинен майстор с канапчета, че за да забрави за задницата. То самата програма на компютъра на стенда си те води едно по едно каво да се регулира
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

благодаря на всички за съвета утре отивам

Comment

Working...
                X